best tracker

Kia Rio 12 Benzin Iskustva

Clanak pisemo u nesto drugacijem stilu nego do sada. Sa modelom kia rio 125 i paketom opreme urban presli smo oko 1000 kilometara.

Test Kia Rio 1 25 Urban B92 Net

Nova Kia Rio Iskustva Page 2 Forum Klix Ba

Kia Rio 1 2 Benzin M T Active Kia Automobili Novi Grad Olx Ba

Prikazano 20 od 41 oglasa.

Kia rio 12 benzin iskustva. 12 benzin bukvalno ne ide nema sansi da ima toliko konja koliko pise. Samo zbog motora pre bih uzeo hyundai iako mi je kia mnogo lepsi auto. Kia rio je relativno udoban prostran i dobro opremljen automobil barem u onim malo skupljim verzijama koje su prilicno povoljne u odnosu na konkurenciju.

Presla 85 000lanac motornema zupcastog remenaod opreme posjeduje kozni volankozna rucica mjenjacakomande na volanusenzor za kisudigitalna klimadnevna svijetlaelektricne retrovizorepomoc pri kretanju na uzbrdiciradio cdmp3 sa usb i aux ulazomauto ocuvanu dobrom stanjumali potrosacima cetiri ljetne gume lassa kupljene ove godine i 4. Naravno desetine fotografija nasih mjerenja i video se podrazumijevaju. F18 f117 tdji nek vide komsije nek umru od zavisti a i picaka da se nafata a manje se ti kvare bolan nego nova kija to ti je 100 posto tacno iz iskustva svijeh bosnjakistanaca oni ti se razradu tek na 220000km ne trebas mjenjat ulja sve je to longlajf beton auta ta ce ti bolan kija da ti se raja smiju.

Mojautors je vodeci portal za prodaju polovnih automobila i drugih auto oglasa u srbiji. Vozdra kapariso sam novog ceed a na akciji za cvaju i zanima me kakva su iskustva vezano za potrosnju po gradu 14 benzin kakav im je servis gdje kako koliko da li je neko imao problema neki kvarovi i sl i sve ostalo sto moze biti korisno za novopecenog ceed asa. Nemam iskustva ni sa jednim ali mi novi rio deluje dosta ozbiljnije od i20.

Bolje ti je kupi kakav audi a6 i bemve f16. Kupite ili prodajte svoj polovan automobil ili drugo vozilo brzo i efikasno na mojautors. Kia rio 125 benzin cvvt85 ks sa opremom ex fun ili hyundai i20 dizel 11.

Voznja nije savrsena ali nije ni losa posebno sa 15 dizel motorom koji odlicno vuce i preporucujemo ga. Prodajem kia rio 12 benzin 85 ks2012 gp.

Kia Rio Motorwelt Check Und Autotest Adac 2017 Youtube

Test Kia Rio 1 25 Cvvt Urban

Essai Kia Rio 1 1 Crdi 75 85g Bvm6 Isg Motion 2012 Youtube

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Kia Rio 12 Benzin Iskustva"

Posting Komentar